Promotie!

30-11-2014 door jan

Zaterdag 29 november was het dan (eindelijk) zover, na een aantal maanden van voorbereiding, extra repetities en uiteraard de reis naar Berlijn op weg naar het concours in Veldhoven. Als eerste orkest na de middagpauze mochten we rond 13.45 uur ons optreden verzorgen voor een drie koppige jury en onze schare aan fans. Na afloop waren we er als orkest van overtuigd dat we een goed en mooi optreden hadden verzorgd, nu nog hopen dat de jury het met ons eens was. Daar we als eerste orkest van de middag mochten optreden was het een lange, spannende, zit totdat de punten bekend werden gemaakt. Rond 18.30 uur was het dan eindelijk zover. In een stapvolle zaal met leden van alle verenigingen die die middag opgetreden hadden en het toegestroomde publiek werd er bekend gemaakt dat we een totaal van 87,5 punten hadden behaald, wat goed was voor een 1ste prijs met promotie naar de 1ste divisie!

Wil je lezen hoe de punten opgebouwd zijn en wat ieder jurylid als commentaar heeft geschreven open dan onderstaande link.

Juryrapport Veldhoven 2014