Het dak eraf tijdens Promsnacht XXII

14-10-2015 door webmaster

HOV Promsnacht Barbiere di Siviglia overzichtIn de beste Promsnachttraditie speelde Harmonieorkest Vleuten zaterdag 10 oktober het dak eraf in Manege Van Vulpen in Vleuten. Onder leiding van dirigent Arjan Gaasbeek zette het HOV weer een ouderwets grootst muziekfestijn neer met zangers, dansers en een spectaculaire lichtshow.

Foto’s: Ger Wijtsma

HOV Promsnacht orkest lichtshow
Muzikale hoogtepunten als de Barbier van Sevilla en een prachtige solo van hoboïst Albert van Dijk werden afgewisseld door bekende meezingers en verrassende optreden van zangers Rooie Arie, Jason Bouman, Jelle Gulmans en zangeressen Rini Kleijn en HOV’s eigen Lisan Dingeldein, die tevens saxofoniste is in het orkest. D62G8369Aan het eind van de avond verraste topentertainer Rooie Arie het orkest met een ode, die uit volle borst door de uitverkochte zaal werd meegezongen.

Geen kaarten kunnen bemachtigen? Over twee jaar is er weer een HOV Promsnacht. Tot die tijd is het nagenieten met de vele foto’s en filmpjes op de Facebookpagina van Harmonieorkest Vleuten.

De Promsnacht is georganiseerd door Stichting Promsnacht.
Wim Hoogstraten,  Niki Seldenrijk, Jeron Ven, Fred Weergang en Jan Weergang hebben samen met heel veel vrijwilligers weer een topprestatie geleverd. Harmonieorkest Vleuten is trots op zo’n grote club betrokken leden! D62G9287
Dank ook aan de sponsors van deze Promsnacht. Zonder hun steun zou het niet mogelijk zijn geweest het jeugdconcert ’s middags en de Promsnacht XXII te organiseren.
Bouwbedrijf Kok is hoofdsponsor van Promsnacht XXII.

kok

De andere sponsors, in willekeurige volgorde:

• Akkermans brood en banket
  • Schildersbedrijf Hoogstraten bv