Doe je ook mee met de play-inn op 22 mei?

11-04-2016 door webmaster

Als onderdeel van Utrecht Blaast organiseert Harmonieorkest Vleuten een play-inn voor jeugdmuzikanten. Een play-inn met heel veel muziek en gezelligheid! Doe je ook mee? Inschrijven kan nog de hele maand april.

Wanneer en waar?

De play-inn is op zondag 22 mei 2016. Je wordt om 9.30 uur verwacht. Om 17 uur is de play-inn afgelopen. De dag wordt afgesloten met een concert dat om 16.30 uur begint.

Locatie is Buurthuis De Schakel, Schoolstraat 11 in Vleuten.

Voor wie?

De play-inn is bedoeld voor blaasmuzikanten en slagwerkers van 8-14 jaar die toonladders t/m drie kruisen en drie mollen kunnen spelen.

_DSC2863

Wat gaan we doen?

We vormen voor één dag, één groot orkest van muzikanten afkomstig uit allerlei jeugdorkesten. Het thema is ‘Films en games’. Laat ons weten wat jouw favoriete film- en gamemuziek is! Naast veel samen muziek maken en repeteren is er ook een workshopronde. Daarin gaan muzikanten samen aan de slag met een speciaal thema dat past bij hun instrument. De play-inn wordt afgesloten met een concert.

Kosten?

De kosten voor de play-inn zijn per deelnemer € 10. Inbegrepen is:

• volle dag gezellig muziek maken o.l.v. dirigent Christiaan van der Weij
  • concert
  • bladmuziek (via de mail toegezonden)
  • workshop toegespitst op jouw instrument
  • tussendoortjes en limonade

Neem zelf een lunchpakketje mee.

Aanmelden voor deze play-inn?

Je kunt je vóór 1 mei opgeven door het formulier in te vullen en te e-mailen naar Laurien Broekman, lid van de jeugdactiviteitencommissie HOV. Bij haar kun je ook terecht voor vragen.