Midzomeravondconcert op 25 juni in Vlinderhof

12-06-2016 door webmaster

Kom op 25 juni muzikaal genieten in een sprookjesachtig verlichte en prachtig bloeiende Vlinderhof!

Na een drukbezocht en sfeervol eerste midzomerconcert vorig jaar biedt het Vlinderhoftuinpodium dit jaar een nieuw repertoire: het Harmonieorkest Vleuten (HOV) brengt met twee orkesten een muzikale ode aan de parel van het Máximapark. Het ultieme begin van de zomer!De ontvangst is om 19.30 met een drankje; de muzikanten van het B-orkest laten hun eerste tonen horen rond 20.00 uur. Na de pauze is het de beurt aan het A-orkest. Rond 22.15 uur is het programma ten einde. De toegang is gratis.

Stoel en kleedjes mee!

Neem je eigen (klap)stoel of picknickkleed mee en geniet van een concert in de openlucht. Drankjes en hapjes zijn tegen kleine vergoeding verkrijgbaar en de opbrengst daarvan komt ten goede aan Harmonieorkest Vleuten Omdat het weer niet altijd meewerkt, is het verstandig om op 25 juni www.vlinderhof.com te checken of het evenement doorgaat. Via de Facebookpagina en Twitter (@hov_1949) wordt ook het laatste nieuws doorgegeven.

Poster Vlinderhof HOV midzomeravond concert v2b