Spaanse sferen tijdens repetitiedag

26-09-2016 door webmaster

Terwijl zondag 25 september buiten opnieuw een warmterecord sneuvelde, was er binnen in de Schakel ook sprake van Spaanse taferelen.

Niet alleen liep de temperatuur aardig op, de muziek op de lessenaars bracht de orkestleden ook in zomerse sferen. Tijdens de repetitiedag van Harmonieorkest Vleuten werd er o.l.v. Arjan Gaasbeek en Peter van Dinther gerepeteerd voor het concert Blazen in de Beurs, zondag 20 november in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Op het programma staan o.a. een pasodoble van Soutullo, twee delen van ‘Diez melodías vascas’ van Jesús Goridi en ‘Danza Sinfónica’ van James Barnes. Het stuk Egmond van Bert Appermont is dan wel weer oer-Hollands. En het wordt dankzij de uitvoering met gitarist Silvan de Smit misschien wel het klapstuk van het concert….

14424818_1339253579441736_1651555867262878185_o

Benieuwd naar het resultaat van het harde werken van het orkest? Binnenkort start de kaartverkoop! Wil je nu al zeker zijn van een plekje in de Beurs van Berlage? Stuur dan een e-mail naar secretaris@harmonieorkestvleuten.nl of reserveer een kaartje bij een van de orkestleden.