All you need is… music

23-11-2016 door redacteur

Op woensdagavond 14 december vervalt de repetitie van het C-orkest van Harmonieorkest Vleuten. In plaats daarvan verzorgt een aantal ensembles van dit jeugdorkest om 18.15 uur en 18.45 uur een uniek huiskamerconcert in Vleuten. Maar bij wie? Dat mag u bepalen!

Wie in Vleuten verdient er volgens u een stemmig kerstconcert aan huis? Is het uw buurvrouw die zo van muziek geniet, maar helaas aan huis gekluisterd is? De vrijwilliger die elke week koffie schenkt in het verzorgingshuis? Of denkt u meteen aan die enthousiaste coach die door weer en wind de kinderen traint?

Stuur een e-mail naar secretaris@harmonieorkestvleuten.nl en vermeld daarin wie u een huiskamerconcert gunt en waarom. Vergeet ook niet uw eigen naam en contactgegevens te vermelden. Inzenden kan tot 1 december.

hov