25 maart Brel & Brass in Podium Hoge Woerd

01-03-2017 door webmaster

Op 25 maart treedt Harmonieorkest Vleuten op met soliste Micheline Van Hautem en Jos Jansen (bastrombone) met de voorstelling Brel & Brass.

Een unieke mix van zang en muziek met een vermaarde chansonnière, virtuoze bastrombonist en één van de top harmonieorkesten van Nederland. Het oeuvre van Jacques Brel zoals u het nog nooit gehoord heeft. En dat allemaal dicht bij huis, in Podium Hoge Woerd in De Meern.

Micheline van Hautem
Micheline van Hautem, geboren en getogen in Gent, trok tien jaar geleden de wijde wereld in gewapend met haar stem, gitaar en laptop. Haar eerste stop was New York, een smeltkroes van inspirerende nationaliteiten en culturen. Om zich te onderscheiden tussen al het goeds en groots in de stad, zong ze vooral liedjes in het Frans, met name Brel en Piaf. Dit leidde tot uitverkochte zalen over de gehele wereld.

Jos Jansen
Jos Jansen is een internationaal bekende bastrombonist. De shows van Jos bevatten komische elementen, maar laten vooral een virtuoze trombonist zien, die zowel het klassieke repertoire als lichte muziek op zeer muzikale wijze vertolkt.

Kaartverkoop via de kassa van Podium Hoge Woerd.