PromsNacht XXIII Muzikale Topper van formaat

12-10-2017 door redactie

Op zaterdag 7 oktober organiseerde Harmonieorkest Vleuten haar 23ste PromsNacht. Het evenement dat om het jaar plaatsvindt in de manege aan de Utrechtseweg was volledig uitverkocht. De bijna 1100 aanwezige bezoekers – jong en oud – werden door het bijna 80 muzikanten tellende orkest onder leiding van Arjan Gaasbeek getrakteerd op een avondvullend muzikaal topprogramma; een mix van licht klassieke stukken, pop, rock en Nederlandstalige nummers. Daarbij ondersteund door vocaal sterke zangers en zangeressen, waarvan de meeste uit Vleuten of directe omgeving. “Dit evenement is inmiddels een traditie. Het hoort bij Vleuten en daarom richten we ons in eerste instantie op lokaal muzikaal en vocaal talent” aldus HOV-voorzitter Robert de Bruijne. Een bewezen formule want ook deze editie van ‘de Proms’ stond als huis en iedereen die er geweest is zal het er mee eens zijn, het was weer een muzikale topper van formaat!