Zondag 19 november: Saxofoonkwartettendag UtrechtBlaast

12-11-2017 door redactie

Cultuur19 en Harmonieorkest Vleuten dragen de blaasmuziek een warm hart toe en organiseren een weekend vol blaasmuziek. Zondag 19 november staat tussen 10.00 uur en 16.30 uur in het teken van het saxofoonkwartet.

Saxofoonkwartet Hova Zembla (onderdeel van Harmonie Orkest Vleuten) organiseert in Theater CultuurCampus een saxofoonkwartettendag voor vier kwartetten. De saxofoonkwartettendag staat onder leiding van het Berlage saxofoonkwartet, hét toonaangevende professionele saxofoonkwartet in Nederland.

De deelnemende kwartetten zijn: Hova Zembla uit Vleuten, Mag ik van jou uit Amsterdam, Het Jouster Saxofoonkwartet uit Joure en Met Maten uit Dordrecht.

De masterclasses en het concert zijn gratis toegankelijk:

• 11.15u – 12.45u: Masterclass voor elk deelnemend kwartet
  • 3.30u – 15.00u: Masterclass per instrument
  • 15.15u – circa 16.15u: concert

Het programma vindt plaats in Theater CultuurCampus (Burchtpoort 5, Vleuten) en de concerten zijn gratis toegankelijk voor publiek. De masterclasses op zondag zijn wel gratis toegankelijk voor publiek.