Stichting Vrienden HOV

koptekst-plaatje-1

Het Harmonie Orkest Vleuten bestaat uit muzikanten van alle leeftijden. Enthousiaste mensen die samen muziek maken. Muziek maken is fijn voor jezelf als muzikant maar ook voor iedereen die er naar komt luisteren, het publiek. Om muziek te maken zijn instrumenten nodig, bladmuziek, en veel andere dingen die geld kosten. Je kunt er vast een paar bedenken.

Het is altijd fijn als er Vrienden zijn die onze vereniging steunen met een bijdrage, een extraatje. Daarmee kunnen we bijvoorbeeld een instrument aanschaffen, een nieuwe klarinet of trompet. Wordt jij ook zo blij van muziek? Wil jij ons ook steunen? Wil jij dan onze Vriend worden? Vul dan de machtiging in en help ons om het HOV te ondersteunen.

De betrokkenheid van onze Vrienden is geweldig. Bij alle activiteiten van het HOV komen we onze Vrienden tegen. Wat is het fijn als je weet dat je je gesteund voelt door Vrienden!plaatje-flyer-1

Om onze Vrienden op de hoogte te houden van de optredens van de orkesten van het HOV wordt regelmatig een nieuwsbrief per e-mail verzonden. Zo blijft iedereen op de hoogte van al het nieuws. Nieuws over concerten, activiteiten, concertreizen, muziekdiploma’s die behaald zijn, noem maar op.

Jaarlijks is er een speciaal Vriendenconcert. Tijdens dit Vriendenconcert presenteren alle orkesten zich en treden alle orkesten op. Samen musiceren voor en met onze Vrienden! Wordt gauw Vriend en ontvang hiervoor een gratis toegangsbewijs. Kijk voor de opties in de flyer!