HOV-Z | Projectleider

Heb jij zin en tijd om deze zomer het Zomerorkest (HOV-Z) te coördineren? Dit jaar wordt alweer de 3e editie na 2 hele succesvolle voorgaande edities.

Over de functie: Als vrijwillige projectleider HOV-Z ben je verantwoordelijk voor het coördineren en organiseren van het Zomerorkest. Je werkt nauw samen met de dirigenten en andere betrokkenen binnen de vereniging om ervoor te zorgen dat het project soepel verloopt en de deelnemers een fijne repetitie en concertervaring hebben. Je taken omvatten onder andere:

  1. Planning en coördinatie: Je stelt een duidelijke planning op voor de repetities en het afsluitende concert. Je zorgt ervoor dat alle benodigde faciliteiten en materialen beschikbaar zijn en regelt de communicatie met de deelnemers.
  2. Werving en selectie: Je ondersteunt bij het werven van deelnemers voor het Zomerorkest (zowel binnen als buiten de vereniging) en helpt bij het selectieproces. Je communiceert met geïnteresseerde leden en begeleidt hen tijdens het inschrijvingsproces.
  3. Samenwerking en communicatie: Je werkt nauw samen met dirigenten en andere betrokkenen binnen de vereniging om ervoor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van de planning, verwachtingen en eventuele wijzigingen. Je bent het aanspreekpunt voor vragen en zorgt voor een goede interne communicatie binnen het orkest.
  4. Begeleiding en ondersteuning: Je biedt ondersteuning aan de deelnemers en zorgt ervoor dat zij zich welkom voelen. Je stimuleert een positieve en inspirerende sfeer tijdens de repetities en het afsluitende concert.
  5. Evaluatie en verbetering: Na afloop van het Zomerorkest evalueer je het project en verzamel je feedback van de deelnemers. Je gebruikt deze informatie om verbeteringen voor volgend jaar te identificeren en te implementeren.

Uiteraard kan je ook zelf meespelen in het orkest;-) Interesse? Geef je dan op via hov-z@harmonieorkestvleuten.nl