Vriendenfestival

13 februari 2022

Het is alweer 2 jaar geleden dat we op zo’n gezellige wijze tijdens ons Vriendenfestival bij elkaar mochten zijn. Op zondag 13 februari 2022 gaan we weer : Together Again! De orkesten en ensembles zullen hun mooie repertoire laten horen. Het thema van de activiteiten is Country & Western.

Het programma van deze middag, waarop u kunt zien welk orkest in welke ruimte speelt, volgt januari 2022. Aan de hand daarvan kunt u  zelf uw programma samenstellen. Naast het bezoeken van de concerten kunt u  een hapje en een drankje nemen of in de diverse ruimten meedoen met activiteiten en spellen.

De toegang tot de concerten is voor Vrienden gratis. Voor de versnaperingen en de activiteiten kunt u tegen een Vriendelijke prijs een strippenkaart kopen. De opbrengsten hiervan gaan naar de Stichting VHOV en komen geheel ten goede  aan HOV.

Zondag 13 februari
  • Locatie
    Cultuurcampus, Burchtpoort 5,  Vleuterweide.
  • Tijd
    13:00 uur tot 16:30 uur