Concert AZC Overvecht met HOV-B

Om de mensen in het AZC alvast in de Kerstsfeer te brengen, gaven we met het B-orkest afgelopen donderdag 14 december een gezellig concert met kerstmuziek, maar ook met liedjes uit het gebruikelijke repertoire.

Tekst: Sophie Kerckhoff

Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door de medewerkers en de bewoners van het AZC. De dresscode was ‘foute kersttrui’. Daar had iedereen zich goed aan gehouden! Inclusief de dirigent Matthijs van Ganzewinkel, hij had zelfs een fout kerstpak aan. Dat was een aantal weken daarvoor begonnen als een grap en gefinancierd door een aantal leden van het B-orkest.

Tijdens het concert werd er, vooral door de kinderen, in het publiek erg enthousiast meegeklapt, gedanst en meegezongen met Feliz Navidad. Na afloop van het concert werd er wat gedronken en over het concert nagepraat.

We hebben veel enorm dankbare en positieve reacties gehad van de bewoners en medewerkers. De bewoners vonden het erg leuk en bijzonder, dat we naar ze toe gekomen waren, om dit concert te geven. Wij zijn blij dat we iets hebben kunnen betekenen voor deze mensen en we kunnen met zekerheid zeggen, dat het een geslaagd concert was!