Partners

Partners en sponsoren zijn van onschatbare waarde voor Harmonieorkest Vleuten. Ze ondersteunen ons bij het realiseren van onze missie en visie door bij te dragen aan de muzikale ontwikkeling van onze leden, het mogelijk maken van hoogwaardige muzikale ervaringen en het bevorderen van culturele betrokkenheid binnen de gemeenschap. Door hun steun kunnen we investeren in instrumenten, bladmuziek en repetitieruimtes, en kunnen we ons repertoire diversifiëren en nieuwe publieksgroepen bereiken. We zijn dankbaar voor de betrokkenheid van onze partners en sponsoren en

Samen werken we samen aan een harmonieuze toekomst waarin muziek verbindt en verwondert

 

 

Interface

Interface, wereldleider op het gebied van CO2-neutrale modulaire vloerbedekking (B2B). Duurzaamheid is een essentieel onderdeel van onze strategie en ze streven ernaar dit in alle aspecten van de samenleving te bevorderen. Door de ondersteuning van Harmonieorkest Vleuten draagt Interface bij aan de verduurzaming van de muziekwereld.

Lees meer

 

Intratuin Leidsche Rijn

Intratuin staat voor groen en inspireert mensen om dichter bij de natuur te leven. Met vakmanschap en kennis informeren ze dagelijks bezoekers over een gezonde, groene omgeving. Van ideeën voor binnen en buiten tot het behoud van onze natuur, samen met u maken ze Nederland, België en Duitsland een stukje groener.

Lees meer

 

Stolwijk Accountants & Belastingadviseurs

Stolwijk accountants en belastingadviseurs biedt een persoonlijke aanpak. Ze staan bekend om onze korte lijnen en geven snel en helder antwoord op uw vragen. Met duurzame relaties en proactieve advisering streven ze naar het beste resultaat voor u en uw onderneming.

Lees meer

 

Van Rooijen Grafisch

Welkom bij van Rooijen Grafisch, de creatieve meedenkers met een scherpe blik. Met meer dan 35 jaar grafische vakkennis zorgen ze voor de beste drukwerkoplossingen. Van idee tot functioneel eindproduct, ze maken het mogelijk in hun eigen drukkerij. Reken op hun betrouwbaarheid en persoonlijke service.

Lees meer

 

Schildersbedrijf Hoogstraten

Schildersbedrijf Hoogstraten Haarzuilens B.V. levert kwaliteit in schilderwerk. Van spraakmakende restauratiewerkzaamheden tot particulier onderhoud, ze presenteren met trots de diverse facetten van hun bedrijf. Vertrouw op expertise en vakmanschap voor een perfect resultaat.

Lees meer

 

Cultuur19

Cultuur19 organiseert cultureel programma voor jong en oud en vindt dat een stadsdeel met de omvang van Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern een levendig cultureel klimaat verdient. Cultuur inspireert en leidt tot nieuwe ideeën en ontmoetingen.

Lees meer

 

Bouwbedrijf KOK

Bouwbedrijf Kok, dé aannemer voor nieuwbouw van uw woning, verbouwingen, onderhoud en renovatie in de regio Utrecht! Op de website vindt u allerhande informatie over de diensten, kunt u enkele gerealiseerde projecten bekijken en contact opnemen

Lees meer

 

De Bedrijfswagen Garage

De Bedrijfswagen Garage is een universele garage welke zich heeft gespecialiseerd in bestelwagens tot 3500kg. Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor onderhoud van uw personen/lease auto.

Lees meer

 

STEFON

Schinkel Benelux STEFON staat voor continue kruisbestuiving tussen technologieën. Het resultaat is een snel groeiend assortiment van (deels) zelf ontwikkelde producten die over de gehele wereld hun weg vinden. Schinkel Benelux STEFON is de belangrijkste leverancier voor de industriële carrosseriebouw in Nederland. Materiaalexpert, producent en leverancier in één.

Lees meer

Ampco Flashlight

Ampco Flashlight is een internationaal opererende specialist op het gebied van verhuur en verkoop van professionele verlichting, audio, video en rigging. Met 50 jaar ervaring bieden ze creativiteit en kennis binnen alle mogelijke toepassingen. Ze bereiken dit door het gebruik van hoogwaardige apparatuur, maar vooral dankzij het toegewijde en vakkundige personeel.

Lees meer

Muziek in Beeld

Muziek in Beeld is een online platform dat zich richt op de essentie van muziek. Ze zijn enthousiast om met jou waardevolle evenemententips te delen, evenals aanbevelingen voor muziekapparatuur. Zelfs na vele jaren ervaring blijven er voortdurend nieuwe ontwikkelingen en instrumenten opduiken, waar ze graag over discussiëren. Dit alles komt voort uit een diepe passie voor het vak!

Lees meer