Dirigenten

Arjan Gaasbeek
Arjan Gaasbeek (1983) begon op vierjarige leeftijd op klarinet en kreeg les van zijn opa. Vanaf zijn tiende vervolgde hij zijn klarinetopleiding bij de Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes in Culemborg en kreeg daar les van Johan Boonekamp. Op jonge leeftijd soleerde hij op verschillende concoursen, o.a. het Prinses Christina Concours. Zijn klarinetstudie vervolgde hij bij Frans de Jong op het Fontys Conservatorium in Tilburg en bij Céleste Zewald aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. In mei 2017 ronde hij zijn studie HaFaBra-directie bij Tijmen Botma aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen af met uitstekende resultaten. Hij heeft met zijn orkesten (Harmonie K&V uit Maurik, het Groot Orkest van Harmonie Pieter Aafjes uit Culemborg, Harmonie Sub Umbra uit Veldhoven en Harmonieorkest Vleuten) diverse klinkende successen behaald, o.a. het winnen van de Betuwe Cup en diverse promoties op bondsconcoursen. Momenteel volgt Arjan lessen bij Ivan Meylemans.

Erik Rozendom

Erik Rozendom (1979) startte als 6-jarige met blokfluitles, om na een korte tussenstap op de trompet op 9-jarige leeftijd definitief voor de hoorn te kiezen. Dit leidde uiteindelijk tot een studie aan het Codarts conservatorium in Rotterdam, waar hij in 2007 cum laude slaagde voor het diploma uitvoerend musicus. Als remplaçant speelde Erik in verschillende orkesten  waaronder het Rotterdams Philharmonisch Orkest, Metropole orkest, Marinierskapel en het Orkest van het Oosten. Verder is hij als hoornist zeer actief in de musical- en entertainmentwereld. Zo speelde hij o.a. in The Wiz, Tarzan, Les Misérables, Miss Saigon en Soldaat van Oranje. In 2013 startte Erik de studie HaFaBra-directie bij Tijmen Botma en Klaas van der Woude aan het Prins Claus conservatorium, waar hij in mei 2017 afstudeerde . Momenteel is Erik werkzaam als koperdocent en is hij dirigent bij Koninklijke Muziekvereniging Sempre Crescendo Middelharnis-Sommelsdijk Harmonie St. Caecilia Made en Koninklijk Erkende Fanfare Concordia Hooge Zwaluwe. Met ingang van september 2019 start Erik als dirigent van HOV-B.

Christiaan van der Weij
Christiaan van der Weij (1985) begon op tienjarige leeftijd met saxofoon spelen. Naast zijn studie Management & Recht zocht hij ook muzikale uitdaging en nam deel aan verschillende solistenconcoursen. Christiaan behaalde prijzen op o.a. het Internationaal Solistenconcours in Kerkrade en het Prinses Christina Concours. Daarna is hij alsnog gestart met zijn conservatoriumopleiding. Zijn bachelor behaalde hij aan de HKU bij Johan van der Linden en zijn masteropleiding ronde hij af aan het conservatorium van Amsterdam bij saxofoon virtuoos Arno Bornkamp. Momenteel volgt Christiaan aan het conservatorium in Amsterdam de studie Docent Muziek en heeft directielessen van Danny Oosterman.
Christiaan musiceert in diverse ensembles en valt in bij grote orkesten. Hij soleerde dit jaar bij het Rotterdams Filharmonisch en deed een tour door Frankrijk. Daarnaast presenteert Christiaan muziekproducties voor scholen en bij de rijdende concertzaal – de Classic Express – van het Christina Concours. Christiaan dirigeert het C-, D- en E-orkest.

Herman Wiegers
Herman Wiegers (1954) is dirigent en trompettist. Zijn muzikale loopbaan startte, als bij zoveel vakmensen, bij het plaatselijk harmonieorkest. Na twee jaar muziekschool werd hij in 1972 toegelaten tot het Utrechts Conservatorium met als hoofdvak trompet. In 1979 kreeg hij, na proefspel, een aanstelling als trompettist bij het toenmalig Utrechts Symfonie Orkest.
Door een fanfareorkest in het naburige dorpje Cothen kwam Herman in augustus 1985 weer in contact met de amateurblaasmuziek. Deze hernieuwde kennismaking beviel hem zo goed, dat hij in 1989 zijn dienstverband bij het symfonieorkest opgezegde en sindsdien fulltime als dirigent HaFaBra-orkesten werkzaam is. Daarnaast verzorgt hij bij enkele verenigingen de leerlingenopleiding. Sinds 2000 staat hij op de lijst van examinatoren voor de muzikantenexamens. De complete muzikale vorming van muzikanten, zowel individueel als in orkestverband, vind hij het meest interessante aspect van het dirigeren van HaFaBra-orkesten.  Sinds juni 2019 is Herman ook dirigent van HOV-O, het overdagorkest van Harmonieorkest Vleuten.