Dirigenten

Arjan Gaasbeek
Arjan Gaasbeek (1983) begon op vierjarige leeftijd op klarinet en kreeg les van zijn opa. Vanaf zijn tiende vervolgde hij zijn klarinetopleiding bij de Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes in Culemborg en kreeg daar les van Johan Boonekamp. Op jonge leeftijd soleerde hij op verschillende concoursen, o.a. het Prinses Christina Concours. Zijn klarinetstudie vervolgde hij bij Frans de Jong op het Fontys Conservatorium in Tilburg en bij Céleste Zewald aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. In mei 2017 ronde hij zijn studie HaFaBra-directie bij Tijmen Botma aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen af met uitstekende resultaten. Hij heeft met zijn orkesten (Harmonie K&V uit Maurik, het Groot Orkest van Harmonie Pieter Aafjes uit Culemborg, Harmonie Sub Umbra uit Veldhoven en Harmonieorkest Vleuten) diverse klinkende successen behaald, o.a. het winnen van de Betuwe Cup en diverse promoties op bondsconcoursen. Momenteel volgt Arjan lessen bij Ivan Meylemans.

Matthijs van Ganzewinkel
Matthijs van Ganzewinkel (1971) kreeg op zevenjarige leeftijd zijn eerste muzieklessen en speelde bij diverse orkesten. Daarnaast was hij actief in de lichte muziek als toetsenist in diverse bands en als muzikaal leider en arrangeur van een jazzorkest uit Bergen op Zoom.
Van 2010 tot 2013 volgde hij de basisopleiding dirigent HaFaBra van Kunstfactor in Tilburg o.l.v. Jan Bosveld en Hans Pastoor. Matthijs is dirigent bij Muziekvereniging Vondel in Breda. Naast spelend lid in het A-orkest en dirigent van het B-orkest, is Matthijs ook lid van de muziekcommissie. In 2016 heeft hij met het B-orkest een mooi succes behaald, door op het jeugdfestival in Ammerzoden met 87,75 punten voor de tweede keer op rij dit bekende jeugdfestival te winnen.

Christiaan van der Weij
Christiaan van der Weij (1985) begon op tienjarige leeftijd met saxofoon spelen. Naast zijn studie Management & Recht zocht hij ook muzikale uitdaging en nam deel aan verschillende solistenconcoursen. Christiaan behaalde prijzen op o.a. het Internationaal Solistenconcours in Kerkrade en het Prinses Christina Concours. Daarna is hij alsnog gestart met zijn conservatoriumopleiding. Zijn bachelor behaalde hij aan de HKU bij Johan van der Linden en zijn masteropleiding ronde hij af aan het conservatorium van Amsterdam bij saxofoon virtuoos Arno Bornkamp. Momenteel volgt Christiaan aan het conservatorium in Amsterdam de studie Docent Muziek en heeft directielessen van Danny Oosterman.
Christiaan musiceert in diverse ensembles en valt in bij grote orkesten. Hij soleerde dit jaar bij het Rotterdams Filharmonisch en deed een tour door Frankrijk. Daarnaast presenteert Christiaan muziekproducties voor scholen en bij de rijdende concertzaal – de Classic Express – van het Christina Concours. Christiaan dirigeert het C-, D- en E-orkest.