Sponsorkliks

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan HOV, zonder dat het u een cent extra kost!

Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en HOV ontvangt geld in de clubkas.
Via de categorieën links in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar HOV. En nogmaals, het kost u niets extra!

Wilt u HOV ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de website van HOV. Voor u een kleine moeite, voor HOV directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die HOV een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75 procent van deze commissie storten wij op de bankrekening van HOV. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert HOV hier direct van!