Muziek is voor iedereen! Daarom is Harmonieorkest Vleuten in oktober 2019 gestart met een nieuw orkest: HOV-G. Heb jij gevoel voor ritme? Hou je van muziek? Ben je 16 jaar of ouder en wil jij graag samen met andere mensen met een beperking muziek maken en optreden? Of speel je al een instrument en wil je dat graag in een orkest doen? Kom dan bij HOV-G!

Harmonie Orkest Vleuten is een gezellige muziekvereniging met verschillende orkesten. Voor het onlangs opgestarte G-orkest zijn we op zoek naar muzikanten van 16 jaar of ouder. Misschien speel jij straks wel op keyboard, accordeon of slagwerk.

Informatie
Wil je je aanmelden of wil je wat meer weten? Mail dan naar hov-g@harmonieorkestvleuten.nl. Als we je naam, telefoonnummer en e-mailadres hebben, nemen we contact met je op.

Heb je interesse, kom dan op vrijdag 29 november 2019 naar onze kennismakingsavond. Je krijgt hier informatie over het G-orkest, je kunt instrumenten uitproberen en meedoen met een orkestrepetitie. Meld je aan voor de kennismakingsavond op hov-g@harmonieorkestvleuten.nl
Tijd: van 19.30 tot 21.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Locatie: Cultuurcampus, Burchtpoort 5, Vleuten (Vleuterweide)

Repetities
Vrijdag van 19.30-21.00 uur o.l.v. Paulien Kamphuis-Slaa in De Cultuurcampus in Vleuterweide, Burchtpoort 5, 3452 MD Vleuten. Tot half januari 2020 wordt Paulien wegens zwangerschapsverlof vervangen door Jan-Willem Slotboom. Natuurlijk is er naast samen muziekmaken ook ruimte voor gezelligheid, bijvoorbeeld tijdens de inloop en in de pauze. Na het oefenen ruimen we samen op. Er is ondersteuning van enkele vrijwilligers. We kunnen geen één op één begeleiding bieden. Tijdens repetities zijn we bereikbaar op telefoonnummer 06-53853769.

HOV-G wordt mede mogelijk gemaakt door:

• Prins Bernhard Cultuurfonds
  • KF Heinfonds
  • Elise Mathildefonds
  • Handicap.nl
  • Rabobank
  • Gemeente Utrecht ( initiatievenfonds)

Verder bedanken wij voor de ondersteuning en het meedenken:

• Accordeonvereniging Maarssen
  • Amadeus Lyceum Vleuten