Vrienden HOV

De Stichting Vrienden van Harmonieorkest Vleuten (VHOV) is in 2001 in het leven geroepen om het Harmonieorkest Vleuten financieel te ondersteunen. Onze vrienden leveren een jaarlijkse bijdrage van 15 of 25 euro aan de stichting VHOV. Deze inkomsten worden gebruikt voor het aanschaffen van nieuwe instrumenten voor de vereniging en andere aankopen die ten goede komen aan de muziek en concerten.

De betrokkenheid van onze Vrienden is geweldig. Bij alle activiteiten van het HOV komen we onze Vrienden tegen. Wat is het fijn als je weet dat je je gesteund voelt door Vrienden!

Om onze Vrienden op de hoogte te houden van de optredens van de orkesten van het HOV wordt regelmatig een nieuwsbrief per e-mail verzonden. Zo blijft iedereen op de hoogte van al het nieuws. Nieuws over concerten, activiteiten, concertreizen, muziekdiploma’s die behaald zijn, noem maar op.

Jaarlijks is er een speciaal Vriendenconcert. Tijdens dit Vriendenconcert presenteren alle orkesten zich en treden alle orkesten op. Samen musiceren voor en met onze Vrienden! Wordt gauw Vriend en ontvang hiervoor een gratis toegangsbewijs. Kijk voor de opties in de flyer!

Meer informatie over de Stichting Vrienden?
vrienden@harmonieorkestvleuten.nl