HOV-A met Omniband

20 oktober

Ter ere van het 75-jarig bestaan van Harmonieorkest Vleuten hebben we een unieke samenwerking met de Omniband. Na een indrukwekkend galaconcert in juni in TivoliVredenburg, volgt er dit najaar een bijzondere gezamenlijke voorstelling. Het A-orkest, het paradepaardje van Harmonieorkest Vleuten onder leiding van Arjan Gaasbeek, zal een gevarieerd programma ten gehore brengen.

Een van de hoogtepunten van dit jubileumjaar was de wereldpremière van “Symphony No.1” en een uitvoering van de Queen Symphony in samenwerking met het Utrechts Toonkunstkoor. De Omniband, een muziektheatergezelschap van Jochem van Hoogdalem, Sander Borst en Douwe Nauta, brengt hun voorstelling ‘Hè, gezellig!’ die vol zit met humor en muziek. Samen met Harmonieorkest Vleuten zorgen ze voor een onvergetelijk uur vol vrolijkheid en gezelligheid, geïnspireerd door grootheden als Mini & Maxi, The Ashton Brothers en Victor Borge. Dit evenement wil je niet missen!

Zondag 20 oktober
  • Uitvoering