HOV | Algemeen Bestuurslid

Als Algemeen Bestuurslid bij Harmonieorkest Vleuten speel je een belangrijke rol in het bestuur van de vereniging. Je bent verantwoordelijk voor het overzien van verschillende facetten van de vereniging, met specifieke aandacht op een bepaald portfolio. Op dit moment is portfolio ‘facilitair’ vacant en heeft dus de voorkeur, maar overleg is altijd mogelijk. De tijdsinvestering bestaat uit het bijwonen van de maandelijkse vergaderingen, eventuele opvolgingen afhandelen, overleg met orkestcoördinatoren en indien nodig aansluiten bij overleggen (vrijwilligersavond e.d.). 

Als Algemeen Bestuurslid ben je niet rechtstreeks betrokken bij de praktische uitvoering van de taken binnen een portfolio, maar fungeer je als het aanspreekpunt voor de vrijwilligers die werkzaam zijn binnen dit portfolio. Je bent verantwoordelijk voor het waarborgen van een goede communicatie en het bieden van ondersteuning bij eventuele problemen of hulpvragen die zich voordoen binnen dit deel van de vereniging. 

Belangrijkste vereisten: 

  • Enthousiast om mee te denken over de toekomst van Harmonieorkest Vleuten. 
  • Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te coördineren en samen te werken met verschillende belanghebbenden. 

Interesse? Geef een seintje aan de secretaris via secretaris@harmonieorkestvleuten.nl of spreek Wikke Meyer aan op een van de repetities (Woensdag- of vrijdagavonden).