HOV-B – Koffieconcert met St.Caecilia Made

7 november 2021

Op zondag 7 november gaat HOV-B op bezoek bij harmonie St Caecilia Made, om daar samen een koffieconcert te spelen. Beide orkesten staan onder leiding van dirigent Erik van Rozendom, en voor beide orkesten is dit het eerste concert in lange tijd.

Harmonie made speelt dit concert vrij divers programma. Het varieert van meer symfonische muziek als Canzone di Francesco via de symfonische mars To the heroes of the Patriotic war naar lichtere muziek.

Ook bij HOV-B is gekozen voor een aansprekend en afwisselend repertoire, met onder meer Appalachian Overture, Gullivers travels, en de medley Kensington.

• Locatie
    De Korenbeurs,
    Kerkstraat 13,
    4921 BA Made
  • Aanvang
  • Prijs

Let op
de concertlocatie is een horecagelegenheid en dat betekent dat hier de gangbare Coronaregels van kracht zijn. Om toegang te krijgen tot het concert moeten alle bezoekers vanaf 13 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs kunnen tonen.