Try-out HOV-B & Guilty Pleasures zingt

4 november

Vrijdag 4 november geeft HOV-B een try-out concert voor het concours. En daarbij is een verrassende samenwerking gezocht: voor de pauze speelt het orkest namelijk hun concourswerken en erna zingt het koor van Guilty Pleasures!

Op zaterdag 12 november gaat HOV-B voor het eerst op concours. Bij het try-out concert kan het orkest alvast ervaren hoe het is om het programma uit te voeren voor publiek. En het mooie daarvan is, dat ook de  mensen die niet mee kunnen naar Enschede nu de kans hebben om deze mooie muziek te horen. Kom dus vooral naar dit thuisconcert. En wil je ook naar het concours komen, ga dan mee als fan om het een week later (nogmaals) te horen in de fraaie zaal van het muziekcentrum in Enschede.  Het orkest kan de support goed gebruiken.

Na de pauze is het tijd voor iets heel anders, want dan maakt Guilty Pleasures er een feestje van. Het koor zingt de songs die je, inderdaad, met recht guilty pleasures mag noemen. Denk aan de Dolly Dots, ABBA, Madonna maar ook Disney en de Vengaboys. Stuk voor stuk songs die je hoort in de karaokebar of meezingfeesten. Je hoeft dus zeker niet stil te blijven zitten…

 • Datum
  Vrijdag 4 november 2022
 • Locatie
  CultuurCampus, Burchtpoort 5, Vleuten
 • Optredens
  HOV-B o.l.v. Erik Rozendom
  Guilty Pleasures Utrecht Leidsche Rijn o.l.v. Stefano Caruso
 • Tijd
  20.00 tot 21.30 uur
  (toegang van publiek in CultuurCampus vanaf 19.30 uur)
 • Toegang
  € 3,50 p.p. (inclusief pauzedrankje). Ga naar ticketkantoor of scan de QR-code

Bestel je kaart via deze link of scan onderstaande code!
Na betaling ontvang je de kaart met QR-code direct in de mail.
Neem deze mee op telefoon of geprint om bij het theater te laten zien.