HOV-C en Stage Skills spelen: Mamma Mia!

18 december

Zondag 18 december brengen de jongeren (13-18 jaar) van Stage Skills en het C-orkest van Harmonieorkest Vleuten de swingende musical MAMMA MIA!

In deze vrolijke en romantische voorstelling komen zang, acteren en muziek prachtig samen. Natuurlijk hoor je bekende ABBA klassiekers voorbij komen. En je waant je even op een heerlijk, zonnig Grieks eiland waar tijdens de bruiloft van Sophie verwarring ontstaat over wie haar vader is…..

Stage Skills heeft met het Musical café 10 performers in de leeftijd 13-18 jaar. Ze hebben voor deze musical show hun productie van afgelopen juni weer opgepakt en staan onder leiding van de docenten Jessica de Graaf en Thomas van Kleinwee.

HOV-C is een orkest met ongeveer 25 muzikanten in de leeftijd vanaf 13 jaar. Zij spelen zo’n 4 jaar een instrument en vormen het hoogste niveau jeugdorkest binnen de vereniging. Het orkest staat onder leiding van dirigent Christiaan van der Weij.

De musicalsterren en orkestleden zien je graag op zondag 18 december in de CultuurCampus in Vleuterweide. Het theater is vanaf 11.00 uur geopend voor publiek, de musical begint om 11.30 uur. En om nog even in zuidelijke sfeer te blijven, kun je na afloop  genieten van lekkere Griekse hapjes.

 • Datum
  Zondag 18 december
 • Locatie
  CultuurCampus, Burchtpoort 5, Vleuten
 • Tijd
  11.30-12.30 uur, na afloop Griekse hapjes
 • Prijs
  t/m 17 jaar:       € 2,50
  vanaf 18 jaar:   € 7,50
  U-pas houder: € 2,50

Bestel uw kaarten via deze link of scan onderstaande code!
Na betaling ontvang je de kaart met QR-code direct in de mail.
Neem deze mee op telefoon of geprint om bij het theater te laten zien.

          

Wilt u meehelpen dit project mogelijk te maken? Kijk dan ook op onze crowdfundingpagina: voordekunst.nl/projecten/14632-musical-concert-mama-mia.