HOV-G – benefietconcert Blauwe Vogel ‘74

17 december 2021

Op 17 december organiseert Stichting Vrienden van Blauwe Vogel ’74 samen met Harmonieorkest Vleuten en Cultuur19 een bijzonder benefietconcert voor Stichting Blauwe Vogel ’74.  Deze organisatie biedt kinderen met een functiebeperking of een speciale eigenschap de mogelijkheid om onder deskundige begeleiding te (leren) zwemmen.

De Russische artiesten Alla & Vitaliy Sokolovskiy (mezzosopraan & concertpianist) treden op met een gevarieerd programma van licht klassiek, bekende musicalsongs, filmmuziek, ragtime en zelfs een Nederlandstalige versie van een Russische Romance. Beiden zijn opgeleid aan het Staatsconservatorium in Rostov aan de Don, hebben masterprogramma’s doorlopen en wonnen prijzen bij Russische en internationale muziekconcoursen.

In het voorprogramma speelt het G-orkest (muzikanten met een functiebeperking) van Harmonieorkest Vleuten. Extra bijzonder is dat Alla & Vitaliy Sokolovskiy ook samen met het G-orkest zullen optreden.

Compliance Factory is hoofdsponsor van dit concert. Daarnaast sponsoren Rotary Club Haarzuylens, Mixed Lions club Utrecht Novum en Lions Club Utrecht Host.

vrijdag 17 december 2021
  • Tijd
    20.00 uur (theater open vanaf 19.15 uur, na afloop borrel)
  • Locatie