HOV is verhuisd

De afgelopen maanden werd steeds duidelijker dat HOV op de repetitielocatie in De Schakel uit zijn jasje aan het groeien was. Het A-orkest paste niet meer in de ‘grote’ zaal en extra repetitiemomenten waren steeds lastiger te reserveren. Vandaar dat we op zoek zijn gegaan naar een andere locatie.

Die hebben we, mede dankzij de inzet van onze partner Cultuur19, gevonden. We gaan repeteren in de theaterzaal van de CultuurCampus. HOV versterkt daarmee tevens het ‘amateurkunstprofiel’ van de CultuurCampus.

Nadat het slagwerk na het try-outconcert van HOV-A op zaterdagavond in Zeist direct naar de nieuwe locatie is gereden, zijn vandaag de laatste spullen uit De Schakel eveneens naar de Cultuurcampus gebracht. En zoals altijd blijkt bij een verhuizing gaat het dan om veel meer spullen dan je van tevoren had gedacht.

Woensdag 7 november was de eerste repetitie van alle orkesten in de CultuurCampus. Zeker voor het A-orkest was het een verademing om weer eens in een wat ruimere opstelling te kunnen spelen; geen toeter van je achterbuurman in je oren of de haren van je voorbuurvrouw in je lessenaar. 

Het adres van de CultuurCampus is: Burchtpoort 5. 3452 MD Vleuten