HOV Vertelvoorstelling Melodietje

24 oktober

Zondag 24 oktober speelt Harmonieorkest Vleuten Ik heb een melodietje in mijn hoofd van componist/arrangeur Ivo Kouwenhoven: een leuke vertelvoorstelling voor en door jong & oud!

In deze voorstelling gaat een kind op zoek naar het melodietje dat in zijn hoofd zit. Bij deze zoektocht reist hij via een tijdmachine langs beroemde componisten en hun werken. Allerlei bekende melodietjes van bijvoorbeeld Mozart, Bach en Beethoven komen kort voorbij. Sophie van den Berg vertelt het verhaal en de muziek wordt verzorgd door HOV-E en HOV-O (ons ‘jongste’ en ‘oudste’ orkest). Bekijk hier vast de trailer.

Deze voorstelling is onderdeel van de Adezi-serie en wordt georganiseerd in samenwerking met  Cultuur19.

 • Datum
  zondag 24 oktober 2021
 • Locatie
  CultuurCampus Vleuterweide
 • Tijd 
  14.00 – 14.45 uur (theater open voor publiek vanaf 13.30 uur)
  Na afloop is er gelegenheid om samen nog te genieten van een drankje en zijn er verschillende leuke activiteiten.
 • Prijs
  5 euro, inclusief consumptie / kinderen t/m 12 jaar 3 euro

Coronatoegangsbewijs

Bezoekers vanaf 13 jaar hebben een coronatoegangsbewijs nodig: via de CoronaCheck-app (of uitgeprint op papier) dienen zij bij aankomst een QR-code van een vaccinatie-, test- of herstelbewijs te laten zien. Meer informatie is te vinden op coronacheck.nl. Vanaf 14 jaar moet daarnaast een ID-bewijs worden getoond. Verder vragen we iedereen zich aan de algemene richtlijnen te houden, en bij coronagerelateerde klachten thuis te blijven.

Bestel hier uw kaarten.