Kerstconcert HOV-C met NL Dance

18 december 2021

In 2018 brachten het HOV jeugd orkest en dansschool NL Dance een spetterende avond met een heus popconcert. Drie jaar later staan zij weer samen op het podium en nu met een swingend kerstconcert!

Gezellig, knus en warm; kerstklassiekers passeren de revue en je waant je even in een heerlijk winter wonderland; we kijken ernaar uit om dat in het toepasselijke Zimihc theater Zuilen samen te ervaren.

HOV-C is een orkest met ongeveer 25 muzikanten in de leeftijd vanaf 13 jaar. Gemiddeld spelen de leden zo’n 4 jaar op hun  instrument. Het orkest staat onder leiding van dirigent Christiaan van der Weij.

Dansschool NL Dance heeft drie selectieklassen en zijn met totaal 20 danseressen in de leeftijd 10 t/m 28 jaar. Ze voeren deze kerstshow choreografieën uit van  drie verschillende docenten: Amber Fase, Sjifra IJpma en Nicole Huynh-van der Lee.

Het concert is op zaterdagavond 18 december in ZIMIHC Theater Zuilen. Informatie over de  exacte tijden en kaartverkoop volgt