Kindermuziekweek concert

2 april

HOV is deelnemer aan de landelijke Kindermuziekweek, waarbij alle kinderen uit Nederland jaarlijks 10 dagen lang kunnen genieten van het maken van én het luisteren naar (live) muziek. Want muziek verbindt, van muziek word je blij, en muziek maken kan altijd!

Dat vinden we bij HOV ook en daarom geeft HOV-E op zondag 2 april een optreden in Haarzicht. Het thema dit jaar is De wereld rond en het jeugdorkest speelt o.a. het kindermuziekweeklied Iedereen verstaat muziek. Dit lied is speciaal voor deze week geschreven en wordt gezongen door Luna, de winnares van het Junior Songfestival 2022.

Alle kinderen uit de wijk Haarzicht en omgeving zijn welkom om te komen (en ook (groot)ouders mogen mee). En het leuke is dat je niet alleen kunt luisteren, je mag ook mee doen met de muzikanten en dirigent Christiaan. Dus zing, dans of speel mee op het slagwerk en boomwhackers van HOV. En heb je zelf thuis een instrument, neem het dan vooral mee. Zo maken we er met z’n allen een geweldig optreden van!

Speel gewoon een liedje, klap en stamp op de beat en ga de hele wereld rond! Heb jij het nieuwe Kindermuzieklied Iedereen verstaat muziek al gezongen? Bekijk hier de videoclip en tekst en oefen het vast thuis. Wil je bladmuziek voor je instrument, mail dan naar jeugd@harmonieorkestvleuten.nl, dan sturen we het je toe.

 • Datum
  Zondag 2 april
 • Uitvoering
  HOV-E o.l.v. Christiaan van der Weij
 • Locatie
  OBS Haarzicht, Haarzichtsingel 15, Utrecht
 • Tijd
  15.00-16.00 uur
 • Toegang
  Gratis