Music with a view!

Vrijdag 8 juli ging HOV-B het dak op! Zij gaven namelijk een concert op een bijzondere plek, de rooftop van de Pathé Leidsche Rijn bioscoop aan het Berlijnplein. In een mooi avondzonnetje genoot het publiek van de muziek en het uitzicht.

De Rooftop is een sfeervol openluchtpodium en vanaf de galerij kijk je prachtig uit over Utrecht aan de ene kant en Vleuten/De Meern/Leidsche Rijn aan de andere kant. Nadat vorig jaar HOV-C hier al had gespeeld, was het dit keer de beurt aan het B-orkest van Harmonieorkest Vleuten met dirigent Erik Rozendom. Met een afwisselend programma van o.a. filmmuziek uit Alladin, La La Land en Doctor Strange, sloten zij het muzikale seizoen op grote hoogte af.

Het optreden was uitverkocht en het publiek koos een plekje op o.a. de grote loungebanken of de trap om zich – onder het genot van een drankje en popcorn – te laten meevoeren op de Spaanse klanken van Granada en El Camino Real. De jonge muzikanten lieten horen van alle markten thuis te zijn met een musicalmedley van Soldaat van Oranje en de swingende afsluiter Glenn Beats the battle of Jericho. Al met al een heerlijk ontspannen avond Music with a view!