HOV-A | Concertcommissie

Wil jij een actieve rol spelen in het organiseren van spectaculaire concerten en optredens voor het A-orkest? Ben je creatief, georganiseerd en lid van HOV-A? Dan is deze kans om lid te worden van de Concertcommissie iets voor jou!

Als lid van de Concertcommissie speel je een cruciale rol in het plannen, coördineren en uitvoeren van onze muzikale evenementen. Samen met een enthousiaste commissie werk je aan het organiseren van diverse concerten, van intieme optredens tot grootschalige producties. Je krijgt de mogelijkheid om jouw ideeën en creativiteit in te brengen, waardoor je een waardevolle bijdrage levert aan het succes van HOV-A.

Met ons A-orkest als vlaggenschip van Harmonieorkest Vleuten streven we naar hoogwaardige muzikale prestaties. Als lid van de Concertcommissie werk je nauw samen met de dirigent, de andere commissieleden en de muzikanten om de beste muzikale ervaringen voor ons publiek te creëren. Je zorgt voor de planning en organisatie van concertdata, locaties, solisten en eventuele samenwerkingen met andere artiesten.

Dit is een mooie kans om meer betrokken te raken en waardevolle ervaring op te doen in het plannen en organiseren van evenementen. Bovendien krijg je de kans om nauw samen te werken met getalenteerde muzikanten en professionals in de muziekindustrie (Bijvoorbeeld solisten of professionele invallers).

Of je nu al ervaring hebt in het organiseren van concerten of graag jouw vaardigheden wilt ontwikkelen, wij verwelkomen enthousiaste en gemotiveerde mensen om onze commissie te versterken. Als lid van de Concertcommissie krijg je de kans om jouw passie voor muziek te combineren met jouw organisatorische talenten en zo bij te dragen aan de groei en het succes van HOV-A.

Aanmelden kan bij: joyce.norbruis@harmonieorkestvleuten.nl