Vrijwilligers

HOV draait als vereniging op de inzet van vrijwilligers. Gelukkig zijn er al veel mensen actief, maar we kunnen nog meer hulp gebruiken. Er zijn verschillende rollen, dus er is voor elk wat wils. Het gaat om vaste rollen, tijdelijke rollen en incidentele hulp.

Meer informatie over deze rollen vind je in 2020-08-07 Beschrijving HOV-organisatie

In het organogram zie je hoe de rollen binnen de vereniging zijn gestructureerd en waar nog ‘vacatures’ zijn.

Wil je graag een handje helpen bij HOV? Meld je aan bij Brigitte

Uitvraag vrijwilligerstaken
Sinds 2020 geven nieuwe HOV-leden bij hun digitale inschrijving aan welke vrijwilligerstaken ze eventueel willen doen. Graag inventariseren we dit ook bij de leden die voor 2020 lid werden (ook als je al actief bent als vrijwilliger, geef dit dan gewoon aan).

We stellen het daarom op prijs als je dit formulier invult.